Ugnspannkaka med nötmjöl och mandelmjölk

frukosten
Ingredienser:
6 ägg
5 dl mandelmjölk
1 dl kokosmjöl
2 dl mandelmjöl
1 tsk salt
1 msk kokosolja

Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg i kokosoljan i ugnsformen. Ställ in i ugnen och låt oljan smälta. Ta sedan ut den.
Blanda ihop alla ingredienser, vispa så det blir en smet utan klumpar. Häll i ugnsformen och låt stå där i cirka 40 minuter. Alternativt låter du smeten stå och svälla en halvtimme eller längre. Jag brukar förbereda min dagen innan och ställa in i kylen så är det bara att hälla den i formen när det är dags att fixa middag.

Servera med sylt. Jag brukar bara koka upp bär utan något socker, låta svalna och sedan äta till. Det gillar även barnen!

Annonser

En reaktion på ”Ugnspannkaka med nötmjöl och mandelmjölk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s