Sista maj – en ganska vanlig dag

Vaknade av att Daniels väckarklocka ringde. Jag hade jobbat på natten, hemifrån, ett stödsystem som kundtjänst i Finland använder skulle uppdateras och sånt får vi ju göra när de inte jobbar. Då blir det nattjobb. Det flöt på bra, så jag kom i säng vid halv ett. Inte så fruktansvärt sent ändå. Men nog så sent så man inte ställer klockan på före sex.

Torrborstade som vanligt, men hoppade över mindfullyogan. Prioriterade att göra juice. Hade förberett lite genom att plocka kirskål igår när jag var ute och gick med hundarna. Idag gick jag ut i den lite halvsvala morgonluften och plockade nässlor. Sen började jag dona med min grönsaksjuice. Recept hittar du här: juice.
jui

Förberedde därefter dagens ugnspannkaka som fick stå och svälla till det var dags för den att tillagas i ugnen. Idag blandade jag i en matsked chiafrön också. Plockade ut blåbär och lingon ur frysen som jag lät tina i kylen. Mums att ha till pannkakan.

Cyklade till jobbet i småregn. Men det gjorde inget att det regnade, det var nästan lite mysigt. På jobbet lärde jag mig två nya saker idag. Den ena var bara lite småkul att lära sig. Den andra var lite stressande. Att vara inne och ändra i databasen är inget som jag gör varje dag direkt. Men det gick bra – tror jag. Gick hem precis när det var avklarat… Får väl se hur tongångarna är imorgon. 🙂

Väl hemma hade skjuldörren blåst sönder. Jag var på så bra humör efter dagens nya kunskaper att jag hämtade hammare och spik. Lagade dörren direkt. Och det blev bra!

Hade tänkt sätta mig och fika en stund sen, men barnen hade fikat färdigt och golvet behövde få sig en omgång av vår robotdammsugare Bert. Han för lite liv, så jag och hundarna gick en skön promenad i vinden. Drack sedan en kopp matcha i solen när vi kom hem.

Så skönt att ha förberett pannkakan, slängde in den i ugnen och gjorde tomatsoppan som barnen älskar.

tomatsoppa
Glömde att ta kort när vi åt middag. Tar ett kort på det som blir lunch en annan dag.

Snart är det dags att plocka ihop all återvinning och köra till affären för att handla lite mat och present till Sarah som tar examen på fredag. Tänk snart är hon färdig lärare. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s