5:e dagen med raw cleanse

Vaknade hungrig, undrar om kroppen börjar längta efter lagad mat eller varför den skrek efter att få i sig något. Låg kvar i sängen och körde mindfull yoga. Har lagt till benlyft för att stärka mina magmuskler. Lyfter varje ben 45 gånger, lätt böjda, trycker ner svanket och så låter jag benet – nästan rakt när det är på väg ner, komma så nära underlaget som jag orkar utan att börja svanka.
Gick sedan upp och åt några melonbitar – vattenmelon ska ju vara så renande för kroppen. Hoppas att det stämmer.

abc
Torrborstade, tog mina kosttillskott, benbuljong – ja, jag vet den har varit upphettad, men det struntar jag i!. Drack rödbetsjuice. Dammsög, golvet var svart av hår från Meya. Sen var det bara att packa ihop sig och cykla till jobbet.
Vädret är sådär, det är som aprilväder, fast varmare. Hoppas att det lugnar sig och blir fint till midsommar och till fredag när barnen slutar skolan.
Det är en hel del planering när man äter så här, man måste planera för att ha något att äta till frukost, till lunch. Men nu är halva tiden gjord och jag funderar på att köra nio dagar istället för tio. Grilla med familjen på lördag kväll om det är fint väder.

Väl hemma från jobbet kände jag mig rätt så tömd på energi. Och jag som sagt till Elvira att ”idag ska vi springa tillsammans”. Hon var helt inställd på det, så jag drog på mig löparkläderna. Vi kutade tre kilometer och jag tyckte det var jättejobbigt, trots att tempot var över halvminuten långsammare än jag brukar springa. Tänkte i mitt sinne att ”jag kanske ska följa med Elvira in när vi sprungit de tre kilometrarna, strunta i de planerade intervallerna”.
Men det gjorde jag ju såklart inte. Hornen växte ut, jag drack några klunkar vattenmelonjuice och stack ut. Juicen gjorde susen, energi kom tillbaka och intervallerna gick ganska bra trots hård nordvästlig vind som oftast kom rakt emot mig i de små uppförsbackar som finns häromkring. Men det var en skön känsla att ha svettats ut en massa skit. Jag gissar att jag gjorde det iallfall. Den här detoxen ska ju vara så renande för kroppen. 🙂
Väl hemma var det dags att fixa middag till de andra i familjen. Gjorde tomatsoppa och ugnspannkaka men hade i havre- och majsmjöl istället idag. Det gillades starkt! Nästan hela ugnspannkakan gick åt. Trots att det var en mindre som åt pannkaka idag gick det åt mycket mer än vanligt. Och nästa gång kommer det att vara mandel- och kokosmjöl istället. Det lär gnällas lite…. Men jag vill inte äta vare sig havre- eller mandelmjöl än på läääääänge. Ska försöka äta så mycket LCHF som jag kan sen. Dock kommer jag att fortsätta att äta grönsaker, bär och en och annan frukt.
abcde
Nu är det dags för en kopp chaga, bär med mandelsmör och kokosgrädde. Något riktigt gott måste man ju unna sig trots att det är rening på gång. Och jag behöver ju fett. Kände när jag lagade mat och åt en tesked kokosolja hur ett välmående infann sig i kroppen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s