En halvdag kvar till två veckors ledighet

Nu har det gått tre dagar sen raw food cleanse dieten slutade. Jag har inte ätit mer än fisk i köttväg hittills. Jag är inte sugen!
I måndags lunchade jag med en kompis på stan, vi gick till en vegetarisk restaurang. Det är lite marigt att äta på sådana också. Det är så mycket mjölkprodukter i rörorna. Det är laktosfritt förklarade en av de anställda för mig. Men jag vill ju inte ha något mjölksocker alls i min mat. Det är svårt för många att förstå. Och de glömmer att det finns de som är allergiska mot mjölkproteniet. Att det inte bara är laktosen som är jobbig för en del. Nåväl, vi fick en jättemysig stund. Hade inte träffats på länge. Inte sedan innan min cancerbehandling. Gissa om vi hade mycket att prata om. Och gissa om jag blev förvånad när hon berättade att hon också äter enligt diet. Enligt Candida-klubbens råd.

Vi satt där och småpratade om grundaren till Candida-klubben på FaceBook. Och blev väldigt förvånade när densamme en liten stund senare går förbi  vårt bord. Jag är så tacksam att hon gjorde det. Fick klarhet i att jag kan ta örter för att rensa mina njurar, trots att jag går på Letrozol Stada. 🙂

Och att jag kunde komma förbi hemma hos henne och hämta upp dem dagen efter! Vilken service! Kan rekommendera hennes sida förresten. Naturesforlife. Där finns massor av information om Candida, om vad som händer när man får utrensningssymptom. Vill man kan man även prenumerera på recept så att man enkelt vet att man äter rätt.

Jag känner att jag har hållit på så länge nu att jag har rätt så bra koll själv. Men om man inte riktigt vet vad man kan äta, eller om man tycker att det är svårt att veta hur man ska tillaga är det ett bra sätt att lära sig på.

Känner mig fortfarande pigg och full med energi. Vi får väl se om jag får utrensningssymptom nu när jag dragit igång med njur- och lymfrening. Vill få ordning på de sista skavankerna som cytostatikabehandlingen ställde till. Och som jag kanske har ätit mig ttill idigare i livet. Antibiotika, halvfabrikat, socker, gluten, mjölkprodukter…… Du blir vad du äter sägs det ju. Och tänk jag tror att det stämmer. 🙂

ab
Har gått rundor i trädgården idag, älskar mina blommor!

I morse vakande jag tidigt, innan klockan ringde. Gjorde mina vanliga rutiner, plus då att ta de nya dropparna. Hängde även tvätten ute, det är så ljuvligt att kunna torka den i friska luften. Den doftar så gott när man tar in den. Tog sedan en promenad med hundarna ner till havet. Det var så vackert! Det blåste, så vattnet krusade sig och solstrålarna gjorde att det gnistrade som diamanter om varenda våg. Hade kunnat stå därnere och bara njuta av vyn i timmar om jag inte skulle ha jobbat.

Ytterligare blommor från trädgården.

Lyssnade på en podd igår, Sunshine-podden. Där pratar Marie och Carina med Cecilia Duberg författare till  boken ”Lejonagendan”. Hon har så sunda råd och tips!
Jag fastnade framförallt för att varje kväll tänka på tre saker som har varit bra under dagen. Kanske till och med skriva ner dem. Och att varje morgon, känna in kroppen innan man öppnar ögonen. Tänka på vad för roligt som ska hända under dagen. Även om man inte ser fram mot allt så finns det alltid något som är bra. Att försöka bestämma sig för hur man vill framstå för andra.
Jag känner att det där med att känna in kroppen, det gör jag när jag kör min mindful yoga. Däremot så har jag missat det där med att tänka på tre positiva saker. Och inte har jag tänkt på att bestämma mig för hur jag vill framstå för andra.  Men nu har jag bestämt mig! Jag vill framstå som glad och positiv.
Jag vet att min sambo kommer att skratta när han läser detta. För jag är absolut inte glad och positiv för jämnan. Men älskling – jag har bestämt mig nu och kommer att jobba för det. Enligt Cecilia så krävs det träning för att komma i mål. Ungefär som att träna en muskel i kroppen. Ge mig sex veckor så kanske jag börjar närma mig. 🙂

Här är några som hjälper mig mot mitt gladare jag! De lyckas med att hålla humöret uppe i vått och torrt, då borde väl jag kunna!?
a

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s