Vill upp till 180 mil!

Idag vaknade jag vid fem, som vanligt! Ville sova längre eftersom jag ju inte somnat förrän vid elva-tiden kvällen innan. Men – min kropp verkar inte behöva mer än sex timmars sömn. Jag försökte somna om en kvart, men icke! Gick upp, torrborstade för att få igång lymfsystemet. Ville ut och springa, men det var frost, mörkt, Yoyo skulle inte med eftersom hon varit halt ett par dagar tidigare. Så det fick bli ett lugnt yogapass innan löprundan. Det är så mysigt med det där yogapasset, jag tänder massor av levande ljus och kör sedan ett lugnt halvtimmespass.

Sen tryckte jag i mig benbuljong med gurkmeja och svartpeppar, vitaminer och andra kosttillskott och en deciliter rödbetsjuice. Klockan närmade sig halvåtta och  man kunde ana att solen skulle gå upp om någon timme. Drog på mig löparkläderna, för trots att Elvira och jag ska springa Sylvesterloppet imorgon ville jag springa en sväng idag. Upptäckte förra veckan att jag sprungit 176 mil och bestämde att det hade varit bra att avsluta året med 180 mil i ryggsäcken. Kollade igår att om jag kutade lite drygt åtta kilometer idag så klarade jag det med de fem som ska avverkas nyårsaftonens förmiddag. Det blev 11 kilometer! Lite tomt utan Yoyo…..trots att det inte var något riktigt långpass sprang jag ut på en brygga och åt en liten bit av den goda proteinbaren. Mums!

Så nu är det bara tre kilometer kvar till 180 mil och morgondagens lopp är fem kilometer så det bådar gott för mitt mål!

Väl hemma åt jag min fruktfrukost och sen förbereddes nyårsaftonens dessert för oss som inte äter socker, gluten eller mjölkprodukter. En cheesecake som nog är superdupergod! Iallafall så var fyllningen – jag kunde inte motstå att smaka och se till att bunken var helt ren efter ”baket”. Det ska bli kul att höra Sarahs betyg imorgon. 🙂

Har lagt ut receptet här: Superdupergod raw cheesecake
cheesecake

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s